top of page

Před/vánoční doručování a provoz mezi svátky




Vánoce už jsouza dveřmi a nesou s sebou nejen vůni cukroví, stromečku a zpívání koled, ale také perfektní příležitost jak nadělit dětem něco originálního, užitečného a zábavného, co v sobě spojuje radost z pohybu i společně strávený čas. Proč letos nezkusit dětskou jógu?


Náše pomůcky uvedou děti do hravého světa dětské jógy, seznámí je se základními pozicemi a sestavami, stačí si jen vybrat, zda vám víc vyhovují ilustrované jógové karty, knížky a nebo plakáty, které budou mít děti stále na očích.


1. Radostné Vánoce s jógou


Není nic lepšího, než sledovat děti, jak objevují radost z pohybu prostřednictvím dětské jógy, při kterém si zlepší koncentraci, koordinaci a zároveň si užijí spoustu zábavy. A vykompenzují si tím sezení na gauči u pohádek i spořádané cukroví :)


2. Balíčky plné překvapení


Všechny naše vánoční balíčky jsou baleny s láskou a ke každému přidáme malý dárek. Protože se snažíme eliminovat množství odpadu, zboží balíme do recyklovaného papíru a již použitých krabic, které lepíme papírovou páskou.


3. Vytvořte vlastní jógové Vánoce


S našimi pomůckami si můžete vytvořit vlastní tradici vánoční jógy. Zapalte svíčky, rozvěste vánoční ozdoby a pusťte se do jógy s celou rodinou. Bude to nejen zábavné, ale také skvělý způsob, jak strávit společný čas.


Zacvičte si společně pozici stromu, hvězdy, svíčky nebo zvonečku. A možná vymyslíte i svoje vlastní pozice.


Věříme, že naše balíčky s pomůckami na dětskou jógu přinesou do vašeho domova nejen radost ze zdravého pohybu 🧘‍♂️🎄🎅


4. Poslední den pro vaše objednávky!


Nezapomeňte, že poslední den pro odeslání vánočních balíčků je 20. prosince v poledne! Dejte nám vědět, co by vaše děti chtěly nejvíce, a my se postaráme o to, aby dorazilo před Vánoci. 🎁🌟


Všechny objednávky, které si na našem eshopu vytvoříte, zabalíme s láskou a odešleme 20. prosince. Do pátku 22. prosince můžete ještě využít možnost osobního odběru u nás v kanceláři v Římské 26 na Vinohradech. Pak si dáme zaslouženou sváteční přestávku a budeme tu opět pro vás po Novém roce.

bottom of page