top of page

Jak je to s těmi elektronickými produkty?

Ahoj všichni,


dnes bychom s vámi chtěli sdílet něco, co se týká našeho e-shopu a způsobu, jakým se dostávátek k heslům k elektronickým produktům. V poslední době jsme zaznamenali několik dotazů a připomínek ohledně toho, proč některým z vás trvá déle, než obdržíte heslo ke svému produktu.


Chceme být k vám naprosto upřímní: Ano, hesla k elektronickým produktům posíláme ručně. Proč? Protože náš e-shop není zatím tak chytrý, aby to dokázal automaticky.




Vím, že to může být trochu zdlouhavé čekat na to správný email, které vám umožní získat přístup k vašemu produktu, a za to se vám upřímně omlouváme. Víme, že vaše čas je cenný a že jste si produkt zaplatili, abyste ho mohli co nejdříve využívat. A jste na to zvyklí i například z nákupů ebooků, audioknih i webiářů.


Nicméně, i když to možná zní jako staromódní přístup, ruční odesílání hesel nám umožňuje udržet věci pod kontrolou. Díky tomu můžeme být jistí, že každý zákazník obdrží své heslo bezpečně a v pořádku.



Rozumíme, že to není ideální situace, a pracujeme na tom, abychom našli lepší způsob, jak zjednodušit tento proces a zajistit, aby vaše nákupy byly co nejpříjemnější. Vaše připomínky a zpětná vazba jsou pro nás důležité a nebereme je na lehkou váhu.


Pokud máte další otázky, nápady nebo nám jen chcete sdělit, jak se vám s našimi jógovými pomůckami pracuje, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a chceme, abyste byli s naším eshopem spokojeni.


Díky, že jste s námi!

Za Lali jógu


Jana



bottom of page