top of page

Pracujeme na nových Jógových kartách

„Proč už nemáte Jógové karty I? Kdy budou?“ to jsou vaše nejčastější dotazy. A v tomto článku naleznete odpověď jejich autorky Hanky Luhanové.

Jógové karty jsme vytvářeli postupně a namíchali je tak, aby tam byly cviky jednoduché pro začátečníky i složitější pro pokročilé. Pro malé i velké. Jogíny i „nejogíny“. Živé i klidné. Takto jsme společně s ilustrátorkami Katkou Mesdag, Líbou Vendlovou a grafičkou Olgou Bosak vytvořily tři série karet. Cviky jsem zvolila tak, aby si v každé sérii našel svoje jak malý, tak i velký nebo pokročilý jogín.

Nové členění Jógových karet

Se třemi sériemi se nám ale nastřádala spousta cviků (karet) a také dotazů, zda jsou „Jedničky“ pro začátečníky a „Trojky“ pro úplné mistry. A to mě vedlo k myšlence, že to tak pro přehlednost uděláme. A intenzivně na tom pracujeme. Doděláváme další cviky a chystáme pro vás karty úplně nové! Začínáme Jógovými kartami pro začátečníky. Předpokládáme, že by se k vám mohly dostat na jaře 2019. Později k nim přidáme i karty pro pokročilé, relaxační karty, karty s jógovými hrami atd. Nápadů máme spoustu. A kdyby napadlo něco i vás, dejte vědět Hance na hanka@luhan.cz 🙂

Tak snad jsme vám odpověděli na dotaz, proč nám Jógových karet ubývá na skladě, proč už „Jedničky“ nemáme a nebudeme je dotiskávat, druhých Jógových karet máme posledních pár kousků a Třetí snad vydrží do Vánoc. Pokud by vám chyběly obrázky cviků z Jógových karet I, doporučujeme Pexeso I (popis cviků tam sice není, ale většinu cviků intuitivně podle obrázku děti zacvičí). Nebo si pořiďte Jógové karty III, nemusíte se bát, že jsou pro pokročilé. Pro hravé děti předškolního i školního věku máme Jógovou abecedu, což jsou karty se cviky ve tvaru písmen.


bottom of page