top of page

Jaké to bylo na La Familia festivalu?

Naši první letošní venkovní akci s Lali jógou máme za sebou! Díky milým dámám pořadatelkám jsme mohli strávit inspirativní den v Pavilonu v Grébovce na rodinném La Familia festivalu, kde se sešlo mnoho zajímavých tvůrců a prodejců.

Děkujeme všem, kdo se i přes chladné počasí odhodlali vypravit se s dětmi do Grébovky. Bylo milé, že jste nás v tom nenechali samotné, přišli si s námi popovídat, zeptat se na chystané novinky nebo jen pozdravit.

Pro nás to byla velmi zajímavá zkušenost, která nás posunula zase o kousek dál. Byl to báječný den, který, jak doufáme, jste si užili stejně jako my.

Budou nějaké novinky?

To byl nejčastější dotaz, který u našeho Lali jóga stánku zazněl. A já už i těm, kdo nás čtou, můžu sdělit, že ANO budou 🙂 Kromě nových jógových karet připravujeme i něco dalšího. Prozradím, že například na eshop se vrací jeden ze starších produktů…

Na avizované novinky si budete muset sice ještě několik málo dní počkat, ale sledujte náš Facebook nebo Instagram a o všem se dozvíte jako první. A my doufáme, že se s vámi setkáme na některém z dalších festivalů, které bychom letos rádi navštívili.

bottom of page